YOU STOLE MY HEART

You stole my heart. För närmare detaljer, se @michellejosefindesign på Insta.

Min senaste jag gjort som är SÅ SVÅR att fånga rättvist på bild. Färgerna är magiska i verkligheten och jag vill så, så gärna ha ett vernissage snart så att alla får se färgerna, strukturen och glittret i mina tavlor irl. Denna är i 100x120, perfekt storlek om man vill ha en stor tavla men inte får plats med en FET. Denna kommer faktiskt bli lite jobbig att sälja då jag själv älskar den så mycket.

Just ja! Om ni inte vet om det redan så har jag en tävling på Insta (med snart 300 deltagare!!!! HELT sinnes!) där man kan vinna en tavla av mig! OCH ALLA som är med får 30% rabatt till den 31/10. Så om ni inte hunnit delta än - in med er och tävla nu! Det skulle göra mig så glad. ♥

Nu ska jag svara på ett par till förfrågningar (suttit konstant med telefonen i en vecka för att hinna svara på allt men hinner ÄNDÅ inte haha.. bästa kaoset♥) och sedan duscha. Vi hörs mer senare! Ska försöka bli lite bättre på att uppdatera här. ♥