FRESH AND NEW

Älskar att man, när man fotat, alltid ser något som katterna stulit och lämnat någonstans i något hörn. (och jag vet att gardinerna hänger weird men de kom utan öglor längst ut???? Så skumt. Vi ska fixa det. Vill egentligen att de ska hänga från taket men det får bli när vi bor i hus, då kör vi inbyggda skenor med snygg stuckatur)

Hej babes! Hoppas att ni haft en mysig start på veckan? Så satans kallt men jag gillar ju det. Längtar till första snön! Har redan nu börjat planera julbord också vilket är att vara ute i väldigt god tid för att vara moi hehe. Vi ska gå med både killens släkt och så min familj, så det blir minst två julbord. Vi ska boka på stället där vi firade tio år tillsammans, herrgården en bit utanför Örebro. Då blir det roadtrip också. Fan så mysigt. ♥

Ser ni något på bilden förresten????? Jag har klippt mig! Äntligen haha. Velade fram och tillbaka om jag skulle låta det växa lite till och sedan klippa pyttelite men jag kände att jag ville ha mycket kortare och mer av en frisyr framtill. Bak så klipper min frisör bara jämnt då det blir mycket tjockare så. Alla som känner mig vet hur satans tjockt hår jag har men nu är det ÄNNU tjockare. Helt sjukt. Innan var det katastrof om man jämför. Direkt efter såg jag även till att köpa en riktigt jäkla bra fönborste också (alltså det är den bästa jag provat), ett värmeskydd som doftar helt sinnessjukt gott och stylar håret och en hårolja för att knyta ihop säcken. Stylar det direkt efter duschen och sedan håller det till nästa tvätt. Jag borstar det inte efter det, ingenting. Rullar ur sängen på morgonen och känner mig som en VS-angel i håret.

Utöver att ha gjort detta livsomvälvande (lol) har vi haft gäster i helgen - Kim och hennes kille var här på dinner and drinks och i söndags åkte jag och killen till Täby för lite brunch och shopping. Så galet mysig helg. Nu denna vecka målar jag på beställningar till kunder, målar nytt ur min egen fantasti (det var ett tag sedan sist så det ska bli riktigt mysigt att få göra nu) och till helgen kommer mina barndomsvänner hit på middag och vin.

Min lilla knasboll som håller mig sällskap här bredvid i soffan. Haha älskar stirrblicken. Typical Lucy. ♥  Som ni ser har hon ätit frukost i fönstret. Det älskar hon.

Det enda som fattas nu för att göra livet komplett är att Benji kommer ut från sitt rum. Han vägrar, haha. Vi har ju hönsgallret kvar men dörren öppen, så att han kan kika ut och så att de KAN hälsa på varandra om de vill. Både Grace och Lucy sitter vid gallret hela tiden och vill ju hälsa, men han är livrädd för framförallt Grace. Jag har lyft fram honom någon gång då när Grace sitter där (det är framförallt mellan dem problemet är då hon attackerat tidigare och han därför blivit så rädd för just henne) och istället för att fräsa som hon gjort tidigare SLICKAR hon på hans tass som sticker ut genom gallret! ♥♥♥ Så det är framsteg. Brukar stänga in tjejerna någon halvtimme i sovrummet också så att Benji får möjlighet att komma ut och utforska resten av lägenheten men han får bara panik och springer tillbaka in på sitt rum igen...... :') Vill så gärna att han ska komma ut innan jul (älskar att jag och killen skojade om det i somras... "han kommer säkert ut till jul i varje fall"... well guess what..........) men allt som krävs nu är fortsatt tålamod. Hjärtat värker lite när man hör honom ropa efter mig när jag går ut från hans rum men på ett sätt är det bra att han längtar ut också, för då kanske han vågar tillslut. Mina älskade små ankungar haha.

Nej nu ska jag sätta fart här. Det är sinnessjukt bra dagsljus idag, soligt och ett sådär härligt varmt ljus, så det är perfekt att måla nu. Ha en fin onsdag så hörs vi mer senare. ♥