10:21

En av två nya posters jag beställde hem för ett par dagar sedan. Hur fin?

Hej finingar! Long time no see. Jag har funderat fram och tillbaka på om jag ska fortsätta med bloggen - lägger all min tid på konsten just nu och det är det som ger mig den där kicken ni vet. Jag får så otroligt fin feedback och som jag pratat om tidigare gör det otroligt mycket att liksom få ett kvitto på att det man gör uppskattas. Därför har det varit (och är fortfarande, för att vara helt ärlig) rätt tufft att till exempel slutföra min bok; jag får ingen direkt feedback att det jag gör är bra. Med bloggen har det blivit lite samma sak.. jag ser att ni är inne och läser men ni är så otroligt dåliga på att lämna kommentarer!!! Jag vill ju veta lite om er, vilka ni är och vad ni vill läsa om. Det skulle göra att det blev roligare, tror jag.

Men jag har ändå saknat att blogga lite - få visa upp inredningsdetaljer och berätta om hur skapandet går. Så jag kör på och hoppas på att ni kanske blir lite bättre på att kommentera? ♥

.. och den andra postern. Ja, det är ju definitivt ett tema som ni märker hehe.

Jag ville mest kika in och säga hej och visa er mina två nya posters jag klickade hem förra veckan. Jag är helt kär i dem. Jag har ju sålt av en hel del tavlor nu och de som är kvar har nästan allihop fått en plats här hemma - men då märkte jag direkt att de liksom inte kom fram rättvist då alla konstverk överlappade varandra. Det snyggaste är när man bryter av och därför satt jag och bläddrade bland hundratals posters och fotografier en hel dag för att verkligen hitta något som kändes mig. Och killen, förstås. Dessa två var bland de första jag såg och jag sparade dem som favoriter men scrollade vidare. Lyckades dock inte hitta något som kunde mäta sig med de två - funderade lite på om de kanske var too much men kände verkligen att för vem ska de vara too much? Det är ju vi som bor här haha. De är jag och blev verkligen helt kär direkt. Dubbelkollade med killen som gav tummen upp (ofc, haha) och klickade sedan hem dem.

Jag ska visa er bättre bilder men kunde verkligen inte hålla mig. Den översta sitter i vardagsrummet vid matgruppen, ovanför vår lilla svarta byrå. Bredvid hänger en av mina verk. Tycker verkligen att både postern och min konst poppade så sjukt mycket när man bröt av såhär. Den andra postern sitter i sovrummet mellan vår walk in och lilla badrummet, till vänster om sängen när man kommer in. Älskar att den liksom hör hemma i sovrummet, för det är ju där man hoppar ur kläderna, tar en dusch (i badrummet alltså haha) och sedan myser ner sig  i sängen. Vill ställa en vas av större modell under postern, på golvet, och var så nära på att köpa med mig en fin från Zara Home igår men jag måste måtta först. Det är inte superdupermega-rymligt mellan väggen och sängen så det får inte bli för trångt.

Nu ska jag sätta mig och få ut mina senaste verk på hemsidan (båda sålda!!) och sedan fortsätta på en beställning till kund. Jag hade åtta innan jag slutförde mina tre senaste beställningar och har fått nya sedan dess, så jag ligger fortfarande på åtta beställningar trots att jag betat av flera. Det är som en dröm.

Vi hörs mer senare. ♥