BUTTERFLIES

Hej mina fina och hej tisdag! Hoppas att ni haft en mysig start på veckan? Det har jag! Jag har hunnit måla klart till kund (ikväll levererar jag den!), äntligen hittat de perfekta jeansen, gått på bio och sett en skräckis med killen och fikat massor på café.

Aldrig haft så snygg rumpa som i dessa! Alltså jag vill aldrig mer köpa jeans från något annat märke.
Vi åker alltid till Täby när vi ska handla, strosa runt eller gå på bio, för det är alltid folktomt.

Och så fint. Jag vet inte om jag berättat detta om mig själv, men jag har lite (okej mycket) bacillskräck och min allra största fasa är offentliga toaletter. Alltså jag kan hålla mig i timmar om det inte finns en fräsch toalett tillgänglig och det suger ju. Så när man kommer till ett köpcentrum där toaletterna alltid är rena, fräscha och doftar gott(!) så har man mig som stammis. Alltså de garanterar att de städar var 30:e minut där. Bara en sådan sak! Haha okej det är inte BARA för toaletterna vi åker dit, utan de har i stort sett alla butiker och det är verkligen svinstort om man tänker på hur få människor det är där. Det är rent, mysigt och fullt av fik och restauranger. ÄLSKAR det!

När vi såg skräckisen igår var vi i stort sett helt ensamma, med undantag för ett par få sällskap till. Bio när den är som bäst.

Fått upp en spegel här ovanför soffan, som tidigare stod lutad mot väggen i hallen.

Vill nog egentligen ha en jättestor rund spegel här, men jag har inte hittat den perfekta ännu.

Jag har varit glad!

Väldigt glad. Och pirrig. Haft så mycket fjärilar i magen på senare tid, då jag känner en sådan kärlek och passion till min konst och att det går så bra. Jag är verkligen tacksam och lycklig över det. Det händer väldigt mycket framöver i och med det här, så ni får hänga med på Instagram. Snart kommer det en hemsida, också....

Finaste Mandy som lade upp detta på sin story. ♥♥♥

Alla borde ha en Mandy i sitt liv! Glad och tacksam att jag har det. ♥

You, me and the sea - senaste finingen som ska levereras till kund ikväll.

Det gör nästan lite ont att säga adjö till denna, då jag verkligen älskar den själv men det är ju en ännu bättre känsla att någon annan uppskattar konsten såpass mycket att de väljer att investera i den. Ja hörni.. DEN känslan.

;)

En kul bild jag hittade på Rihannas Insta hehe.

Long time no selfie! Idag var det bra ljus så jag fick passa på.

Det var det för nu. Tänkte att jag måste berätta om förra helgen när vi var på bröllop! Fotade en del och det var verkligen så himla fint. Måste få visa er och berätta lite om den dagen och kvällen, men det får bli ett eget inlägg då det blir rätt långt. SEDAN skulle jag så gärna vilja visa er mina senaste online-köp. Gjorde en omröstning på Insta och ni var många som ville se ett inlägg om det. Kanske senare ikväll, så kan jag berätta om bröllopet imorgon till första koppen kaffe där vid niotiden på morgonen? It's a date?

♥♥♥♥♥♥