NOSTALGIC

Long time no selfie!

Hej godingar! Ville mest titta in, säga hej och vara lite bättre på att blogga haha! Har precis gjort i ordning mig och ska snart iväg - men så himla nice att alltid (nåja, nästan alltid åtminstone) starta dagen med peace and quiet, en kopp kaffe och lite jobb. Har suttit och beställt material till konsten - men inte färger eller ramar utan till själva paketeringen! Så sjukt kul. Har beställt så mycket fina tags, silkespapper, snören och custom made stickers och en hel del annat till paketeringen med min M. Josefin Design-logga. Loggan är min egen signatur så det kommer bli så fint. Tycker att det är en del av hela upplevelsen när man köper något, själva paketeringen. Jag är så lycklig, tacksam och stolt att jag spricker varje gång någon väljer att investera i mig och min konst, så det är självklart att kunden ska känna allt det när tavlan anländer. Ser alltid till att göra varje paketering lite egen och mysig, med ett litet meddelande från mig. Jag har även lite andra planer på hur jag ska göra det extra fint. Längtar så mycket till att jag ska packa in nästa beställning nu haha!

När jag satt där med mitt kaffe imorse och Lucy i knät, och fick ännu en beställning, kände jag mig så sjukt tacksam. Tänk för bara ett år sedan - då hade jag ingen aning om att jag skulle kommit såhär långt nu. Jag har svinhöga mål men måste samtidigt påminna mig själv om att stanna upp och suga åt mig av allt som händer här och nu.  Så är det med allt i livet - man måste ta ett par sekunder då och då och bara njuta av allt trivialt i vardagen. Som i duschen idag när jag öppnade en duschcreme jag även använde förra året kring jul; jag slungades tillbaka och fick mysigt nostalgi-pirr. Stannade upp och tänkte på allt mysigt som komma skall; första advent, julmarknader, julklappsshopping (alltid, alltid, alltid roligare att köpa till andra enligt mig.. finns inget bättre än att omsorgsfullt välja ut och sedan slå in fina klappar till de man älskar mest), julbord med familjen och ett tjockt täcke av snö utanför fönstret när man dricker första koppen på morgonen.

Många lever för helgerna, inplanerade semestrar eller annat som kommer senare. Jag tror att det är så viktigt att leva varje dag i vardagen. Det är inte det att man ska fånga dagen (tänker på Alex Carpe Diem-tatuering nu) varje dag men liksom se till att trivas i sin vardag samtidigt som man kan längta. Jag tror att det är det som är nyckeln till att vara lycklig; att trivas med sitt liv. Det är så jävla viktigt för det är allt vi har; ett liv. Make it count.

Ser så slug ut haha men detta är mitt mood hela tiden nu. Busig, genuint lycklig och nöjd. :')

Fan, det är verkligen min tid på året detta. Blir alldeles nostalgisk och djup som ni kanske märker haha. ÄLSKAR tiden som är nu och älskar ännu mer den tiden vi har framför oss. Hur känner ni? Är ni pepp eller lite depp? Om ni vill kanske jag kan pigga upp med en stort vinterinlägg här på bloggen, där jag kör både lista och tipsar om saker att köpa inför vintern (både inrednings- och garderobsmässigt)? ♥

Nu ska jag kila! Förresten! Glöm inte att kika på min hemsida - www.michellejosefindesign.se - Igår uppdaterade jag med massor av info om priser, custom mades, shipping och det faktum att det faktiskt blivit en väntelista på att köpa konst av mig. Dröm dröm dröm. ♥