FRIYAY

Bättre bild på en av mina nya posters - och Take me to Paris. Fler bilder på henne finns på www.michellejosefindesign.se

Hej godingar! Fredag äntligen! Denna vecka har varit lång av någon anledning. Tror det är för att killen jobbat mycket och vi knappt hunnit ses. Saknar honom hela tiden nu känns det som. Men nu är det finally friyay och helg! Och om det är något vi är riktigt bra på så är det att ha mysiga roadtrips, date nights och spontana biobesök eller annat mysigt, oavsett om det är helg eller mitt i veckan, så det lever jag på.

Hur stor skillnad? Älskar det.

Jag måste ju visa er lite bilder från vardagsrummet då jag möblerade om för exakt en vecka sedan. Vi hade såhär i typ tre dagar när vi flyttade in i lägenheten men sedan ändrade jag om. Jag vet inte om jag skrivit om det men jag har på senare tid känt att jag inte riktigt uppskattat vår lägenhet som tidigare.. jag hade helt tappat de där kär-känslorna för den och jag tror att det har att göra med att vi delvis inte kommit i ordning hundra procent (vi har en del projekt som vi inte hunnit med nu, tex fixa badrumsgolvet på en av toaletterna och bänkskivan på köksön som inte har en så fin färg just nu) och delvis att vi längtar så mycket efter att bygga hus väldigt snart.

MEN. Detta är ju en otroligt fin lägenhet och att längta bort till något som komma skall är inte riktigt jag. Jag älskar ju att njuta av nuet och vara tacksam över det jag har - alltså verkligen. Sedan kan man längta också men det får inte bli på ett negativt sätt. Lite så hade det blivit. Det kändes liksom inte kul att göra fint här längre och jag märkte till och med att jag slutade städa lika ofta lol. Fick en dipp, liksom. Men så fick jag en snilleblixt och tänkte att jag ska maxa lägenheten så att den gör sig rättvis in i minsta millimeter och det började ju med att jag rensade ut hela vår walk in closet, köpte fina boxar, doftstickor och verkligen såg till att allt som åkte tillbaka i lådorna var kläder jag faktiskt använde. Känslan efter det var himmelsk. Sedan köpte jag ju två balla posters för att verkligen lyfta min konst och jag har även bytt plats på skafferi och allt som låg i köksön - så nu har vi alla sådana grejer i köksön istället. Vi har till och med en specifik kryddlåda nu ni vet, där man ser ovanifrån allt man har. Mycket enklare att hålla ordning (och roligare att laga mat) när man har en överblick över vad man har hemma. Insåg att vi hade väldigt mycket pasta..... haha.

Så sist men inte minst gick jag kritiskt runt här hemma för en vecka sedan och granskade vardagsrummet - så var det som en blixt från klar himmel som slog ned här och jag insåg att möbleringen var helt fel för känslan jag ville ha. Vill att det ska kännas maffigt, lyxigt och att soff- och TV-delen ska vara sin egen del där man verkligen ser hela ytan; inklusive TV:n. Vi har ändå en med rejält maffiga mått och jag är inte en av de tjejerna som tvingar killen att gömma TVn lol. Jag älskar ju teknik och tycker att det är snyggt. Så....

Voila! Nu fattas bara en viss Sarfatti-lampa i mattsvart ovanför soffdelen... hehe.

... trotsade det faktum att jag saknar fysisk styrka till att möblera om ett helt vardagsrum på egen hand och detta blev resultatet! Det är så satans snyggt och hela rummet upplevs tio gånger större, maffigare och coolare. Det var så kul när killen kom hem från jobbet där på kvällen och möttes av ett helt nytt hem i princip. Han blev svinglad.

Som sagt - projektet att få klart allt allt allt här hemma är inte hundra procent färdigt men nu är vi på god väg. Jag lovar att visa er fler bilder allt eftersom vi fixar också. Nu känns det ju mycket roligare igen.

Dags att dricka upp mitt kaffe här och fota av en tavla till min Insta. Den ska skickas till kund ikväll, så jag måste fota idag men jag är riktigt stressad över att ljuset är så satans dåligt idag. Men det är bara att dra på alla lampor!

Ha en fin fredag och mysig start på helgen så hörs vi mer senare angels♥