BIG UPDATE

Long time no see.

Hej hörni! Nu var det länge sedan sist igen. Jag har verkligen fullt upp med målandet just nu, har så mycket beställningar att jag knappt hinner med - men det är som en dröm så jag klagar inte. Jag funderar på om vi inte ska flytta bloggen till min hemsida https://michellejosefindesign.se - så att jag lättare kan kombinera konsten och skrivandet. Vad tror ni om det? Det blir ingen skillnad för er utöver att ni lättare kan klicka er runt på hemsidan och se konsten också.

Men nu tänkte jag att vi kör en recap i form av lite bilder från senaste tiden.

New hair colorrrrrr. Och med den nya, honungs/roséblonda färgen kom även solen.

Jag har tex hunnit göra det där misstaget som alla tjejer någon gång i sitt liv gör; lyckats f**a upp håret hemma när jag egentligen bara ville bli fin. Haha. Syrran brukar hjälpa mig att slinga håret och det har alltid blivit bra, men denna gång bad jag henne dra tjockare slingor och DET skulle jag inte gjort. Resultatet blev helblekt, platinablont med inslag av både gult och KNALL-LILA (efter att jag hade i fudge i panik). Alltså jag kunde inte se mig själv i spegeln. Jag skrattade så att jag grät och då blev jag ju röd.. och rött ansikte i kombination med de färgerna i håret. Jag har nog aldrig varit så ful lol. Till och med killen såg skräckslagen ut när han kom hem där på kvällen.

SÅ, dagen efter fick jag tid akut hos en frisör i Täby, som jag hädanefter alltid kommer att gå till. Känslan när hon började lägga en mörkare botten i håret var helt sjuk, för mitt ansikte förändrades på två sekunder från att se äldre, hårdare och fulare ut (lezz be honest haha) till att bli mjukare, snällare och så sjukt mycket snyggare. Kände mig fin direkt när jag satt där i frisörstolen med en cappuccino i handen och hårfärg i hela huvudet. JÄKLAR vad jag INTE ska vara blond-blond och JÄKLAR vad mörk botten gör mycket på mig.

Resultatet blev en roséblond färg, mörkare än innan och med en mörk, naturlig botten. Sviiiiiiinnöjd.

In action. Såhär ser jag ut mest hela tiden nu.

Och denna fining (tavlan alltså) är i rampljuset just nu....

.. då den tävlas ut!

Så om ni vill få chansen att få hem denna, som heter Out of your league och är i måtten 100x70 - in och tävla på min Insta! Det är helt galet många med i tävlingen. Tavlan är en del av The I love me Collection - kollektionen består av tre tavlor med fina och viktiga budskap bakom. In på hemsidan för att läsa mer om dem.

I lördags hamnade vi på ett så mysigt ställe.

Nämligen Villa Ed. Vi var först på vår favoritloppis i närheten och fyndade massor av julpynt och annat fint - sedan såg vi en skylt längs med vägen som hänvisade till detta ställe och "café", så vi svängde av och vidare in på en liten skogsväg för att sedan mötas av en så mysig gul liten villa, med marschaller utanför. Doften av kaffe, doftstickor och mat slog emot oss när vi steg innanför dörren - det fanns inte bara ett café utan även en så fin liten butik med massor av inredning. Verkligen otippat men vi var så himla glada över att vi valde att svänga av.

Vi beställde in varsin sallad och..

.. delade sedan på pannkakor till efterrätt.

Sedan satt vi där och drack kaffe, spanade på den ruskiga men jävligt mysiga utsikten och bara njöt av att vara tillsammans. Killen jobbar ju sjukt mycket nu så vi tar vara på varje sekund vi ses.

Just ja.

Jag har även klippt mig! En rejäl bit kapades. Detta är från innan jag färgade. ÄLSKAR denna längd på håret.

After the rain hos fina @houseofekman

Så himla mysig känsla att se sin konst i andras vackra hem.

One in a million - också del av The I love me Collection.

Se hela på hemsidan här. I denna körde jag en helt ny look än vad jag brukar och det blev så bra. Den har blivit en stor favorit på Insta.

Closeup på den senaste jag gjort - Soulmates.

Kommer upp på hemsidan senare idag med fler bilder och prisinfo.

En rejäl update sker snart här hemma..

.. i form av nytt sofföverdrag! Igår beställde vi nämligen detta i sammet, i färgen Sand Beige. Alltså snälla hur fint? Längtar och HOPPAS att klädseln hinner komma innan jul för då har vi massor av familj över. Den vita klädseln vi har nu är också superfin men det har gått hål på två ställen. Vi tänkte beställa nytt i samma färg men kände att vi faktiskt ville ha en förändring. Drömt om en sammetssoffa i två år men velat då jag varit rädd att tröttna på det.. men nu kände vi båda två att just sammet i denna sjukt fina färg kommer bli pangsnyggt hos oss.

Ja, mycket updates nu med ny hårfärg, nytt sofföverdrag (kommer bli så stor skillnad), nya tavlor och snart DECEMBER. Då ska massa fint julpynt upp här hemma. Som jag längtat.. Varit väldigt nära på att tjuvstarta flera gånger men känner att lite av magin försvinner då, så på söndag får jag lov. :)

Ha en fin torsdag så hörs vi snart igen. ♥♥♥♥♥